Om oss


Om oss

Siden 1985 har vårt firma gjort sitt beste for å lette hverdagen for norske storhusholdningsbedrifter. Vi har satset på at vi skal være leverandøren som har eller skaffer alt,  slik at våre kunder skal kunne forenkle sine innkjøpsrutiner, og få topp service om behovet f.eks. er vaskemiddler eller fint krystall. I dag spenner  vareutvalget   over mer enn 5000 artikler. En stor del av dette finnes leveringsklart fra vårt lager i Oslo.

Med  kunnskap   om at mange kokker søler mer enn få, teller vår familiebedrift bare 8 ansatte.  Til gjengjeld er alle  engasjerte  med kundekontakt eller ansvarlig for utkjøring av varer - døgnet rundt.  I tillegg er vi også opptatt av at alle våre kunder, uansett størrelse og geografisk beliggenhet,  skal få den beste  personlige service

Vi bestreber oss på å levere mer enn bare  kvalitetsprodukter   til konkurransedyktige priser. 
Med salgskonsulenter med lang fartstid i bransjen, føler vi oss trygge på å kunne gi gode råd og  praktisk veiledning på kjøpet. I vårt showroom på Furuset kan du i ro og fred orientere deg mellom  et spennende utvalg av produkter. 

Ved å tilby god service, et bredt vareutvalg, rask levering og økonomiske løsninger, skal vi gjøre de beste spisestedene enda bedre.