Varsel om force majeure

På bakgrunn av urolige finansmarkeder og vedvarende svak krone ser våre norske leverandører seg nødt til å heve sine priser, samt at all import blir vesentlig dyrere. Disse prisøkningene må vi også videreføre. Vi regner med at dette er ett forbigående fenomen og vil justere våre priser tilbake når det er anledning til det. Dette har rammet oss hardt og mange av våre kunder har måtte stenge og som resultat har vi redusert personell i denne perioden og ber om forståelse og tålmodighet i tiden fremover. Vi gjør alt for å opprettholde vareleveringer som normalt, men vi kan oppleve å gå tom for enkelte varer i denne perioden, her vil vi levere alternative varer så langt det lar seg gjøre.

Handlekurv  

Om vår bedrift

Siden 1985 har vårt firma gjort sitt beste for å lette hverdagen for norske storhusholdningsbedrifter. Vi har satset på at vi skal være leverandøren som har «alt», slik at våre kunder skal kunne forenkle sine innkjøpsrutiner, og få topp service om behovet f.eks. er vaskemidler eller «fint krystall». I dag spenner vareutvalget over mer enn 5000 artikler, som for en stor del finnes leveringsklart fra vårt lager i Oslo.

Med kunnskap om at mange kokker søler mer enn få, teller vår bedrift bare 11 ansatte. Til gjengjeld er alle engasjerte med kundekontakt eller ansvarlig for utkjøring av varer, «døgnet rundt». I tillegg er vi nemlig også opptatt av at alle våre kunder, uansett størrelse og geografisk beliggenhet, skal få den beste personlige service.