Handlekurv  

Personopplysninger

Arnestad Storkjøkken AS Personvernerklæring
(GDPR)

Arnestad er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata, og andre personlige opplysninger. I denne personvernerklæringen forteller vi om hvordan Arnestad samler inn og bruker personopplysninger på en ansvarlig måte.


1. Personopplysninger
For å gjennomføre kjøp hos Arnestad Storkjøkken behøver vi navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne effektivt levere til riktig adresse og kontakte deg dersom det skulle være nødvendig ang. dine ordre.
Vi bruker persondata kun til bestemte formål som er nevnt i denne erklæringen.
Vi er pålagt til å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskap, avgiftshåndtering og garanti- og retur-relaterte hendelser. Vi beholder kjøpshistorikk så lenge det er relevant, selv om kundeinfo slettes.


2. Dine rettigheter
Du har innsynsrett i alle personopplysninger som Arnestad Storkjøkken har registrert i henhold til gjeldende lovgivning. Du kan når som helst kontakte oss for å få slettet, endret eller få innsyn i dine personopplysninger. Opplysninger kan også når som helst endres inne på «Min side» på vår nettbutikk. Erklæringen regnes som godtatt hvis ikke annet er meldt.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke som du har gitt oss ved tidligere anledning.

3. Arkivering av personopplysninger
Regnskapsloven pålegger Arnestad Storkjøkken å lagre transaksjonsdata i minimum 5 år. For å ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Arnestad sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk så lenge det er relevant.
IP-adresser blir lagret på nettsidens servernivå og brukes kun ved feilsøking og sikkerhetsrelaterte hendelser som hacking, svindel eller andre kriminelle handlinger.

4. Sikring av personopplysninger
Arnestad har gode og ansvarlige rutiner for sikring av personopplysninger, og at behandlingen er i samsvar med lovgivningen.

Artisti er Arnestads databehandler og leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger fra nettstedet lagres på egne servere som driftes av TDC AS. BraatheGruppen AS drifter vår server som oppbevarer opplysninger som finnes i applikasjonen Visma Global. Det er kun Arnestad Storkjøkken og nevnte IT-leverandører som har innsyn i våre lagrede personopplysninger.

5. Vareutlevering
Vi samarbeider med Milo Transport, Posten Norge, Schenker, Oslo Transport Byrå AS, Apollo Budbiler AS og Best Transport AS.
Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted.

6. Retur / Servicepartnere
I forbindelse med retur, reparasjon, og direktesendte leveringer fra våre leverandører og samarbeidspartnere, deler vi navn, adresse, telefonnummer, og kjøpskvittering.

7. Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler (cookies) blir noen ganger brukt på våre nettsider for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider.

Vi bruker Google Analytics for å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet, og se hvilke sider som er mest og minst populære. Også for å telle antall besøkende, hvor lenge de er på nettsiden og hvordan de finner frem til siden. Dette gir oss informasjon som sier oss hvordan vi kan forbedre brukeropplevelsen og forbedre oss.
Google Analytics lagrer kun anonymisert trafikkdata, og er ikke basert på persondata på individuelt nivå.

Dersom du ønsker å bruke asas.no videre trenger du ikke å foreta deg noe annet enn å fortsette din aktivitet her.

Deaktivere eller slette cookies
I din egen nettleser bestemmer du om du aksepterer cookies eller ikke, om du ønsker å slette dem eller eventuelle andre innstillinger for å håndtere cookies på din enhet. Du finner mer informasjon om dette i din nettleser og på Post- og teletilsynets nettsider www.nettvett.no.

8. Nyhetsbrev
Formålet med nyhetsbrev er å formidle relevant informasjon og tilbud for de som ønsker å benytte nettsiden. For dette trenger vi din godkjenning, og du kan når som helst melde deg av eller på etter eget ønske. Din e-post adresse deles ikke med tredjeparts-aktører.

9. Endringer i erklæringen
Ved eventuelle endringer i vår personvernserklæring, blir denne lagt ut her på vår nettside, og vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen med jevne mellomrom. Dersom det blir utført vesentlige endringer vedrørende vår personvernserklæring, kan vi også varsle deg via e-post eller på Arnestads nettside.

For utfyllende informasjon om personopplysninger kan du lese mer om Personopplysningsloven på www.lovdata.no

10. Kontaktinformasjon
Vedrørende spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss via e-post på post@asas.no eller på telefon 23 14 15 16. Du kan også besøke oss på vårt hovedkontor i Prof. Birkelandsvei 24A, 1081 Oslo.

Oslo, Mai 2018

Arnestad Storkjøkken AS